Art news

Art news

Om Art News

Hej och välkommen till min blogg Art news som kommer att hålla dig uppdaterad med nyheter om kommande konstutställningar, författarprojekt och andra idéer som har med mitt skapande att göra. Staden Stockholm har också en central roll i mina blogginlägg. Stadsutvecklingen i denna stad är därför ett kärt ämne för mig och som jag hoppas kunna få dela med mig till er. Varmt välkomna, Oscar Freyre

Oscar Freyre på Plagg

Kommande utställningPosted by Oscar Freyre Wed, October 19, 2011 20:30:47


Hej kära läsare!
För en tid sedan var jag bjuden på fest och bland festdeltagarna fanns en kille vid namn Thomas. Vi har känt varandra sedan nittiotalets mitt och han är en gammal vän till en av mina äldsta vänner John från Nacka. Thomas påminde mig för femtielfte gången om hur det blir med utställningen på hans butik i Vasastan och för femtielfte gången blev det så att säga gillt, sagt och gjort och nu hänger sju tavlor på hans klädbutik på Rörstrandsgatan 8.
Hjärtligt välkomna för en rundtur. Priserna har ni här nedan.
Oscar
Expo 2012

Kommande utställningPosted by Oscar Freyre Wed, May 25, 2011 16:51:43
Nu är det bokat! Kommande separatutställningen Expo 2012 på Gallery 40 Hornsgatspuckeln 28 april - 3 maj. Närmare info läggs ut successivt!
OF

Utställning på vår föreningslokal

Kommande utställningPosted by Oscar Freyre Tue, October 19, 2010 22:28:48
Den 9 och 10 oktober hade jag samlingsutställning på vår föreningslokal. Efter en förfrågan från mina grannar i huset bokade jag lokalen för utställning redan i februari då jag också tog rodret som ordförande till vår bostadsrättsförening. Till sensommaren hade bokningen fallit i glömska ur mitt minne. Jag blev, som tur var, påmind av desamma grannar som undrade hur det blir med upphängningen. Under Vernissaget kom det ett fyrtiotal besökare och jag sålde två till en och samma par. Däremot var det ingen av grannarna som köpte någon tavla, vilket gjorde mig lite besviken! Här är ett par foton från Vernissaget.

Till vänster: min granne som ältade om utställningen, jag i mitten och Leo som var en riktig flitig besökare. Till höger: de två glada ägarna till var sin Oscar Freyre! OF