Art news

Art news

Om Art News

Hej och välkommen till min blogg Art news som kommer att hålla dig uppdaterad med nyheter om kommande konstutställningar, författarprojekt och andra idéer som har med mitt skapande att göra. Staden Stockholm har också en central roll i mina blogginlägg. Stadsutvecklingen i denna stad är därför ett kärt ämne för mig och som jag hoppas kunna få dela med mig till er. Varmt välkomna, Oscar Freyre

Ny ateljé

AteljéPosted by Oscar Freyre Sun, March 20, 2011 11:00:22
Ateljé Ciresia i Mariatorget bommade igen för gott i december 2010. Med buller och bång avslutades all konstnärlig verksamhet där för att ge plats åt Smothie-bar!? Via konstnärsvänner från Ciresia fick jag dock tag på en ny och fräsch ateljé belägen i Kärrtorp (Södra Stockholm), Holmögaddsvägen, och dit flyttar jag in i mitten av mars 2011.
Ateljén är nyrenoverad och har en mycket praktisk lösning av användningsytorna därför kommer jag att ha Sapospelen där för uthyrning. Fräsch toalett och kök med intilliggande matbord variant större gör lokalen mycket trivsamt och ger stark intryck av en trevlig mötesplats. Ni är därför mycket välkomna för en ateljébesök med fik och tilltugg! Var god tag kontakt med mig via mobil eller e-post så att ni får adress och vägbeskrivning dit.
Välkommen
OF


Atelévännerna

AteljéPosted by Oscar Freyre Mon, September 13, 2010 17:29:39
I maj 2010 hade jag och mina ateljévänner från Ciresia en träff på Bishops arms, som ligger på sköna Bellmansgatan nära Mariahissen. Därefter tog vi en lång promenad längs Monteliusgången och vidare ner mot Hornstull för att se Krakas vernissage på galleri Korn! En mycket trevlig afton!
Här är en bild från denna kväll. Från vänster: Lisa, Flor P.Tan, Ea, Anna-Lena och Kristina.


Utställning på Ciresia

AteljéPosted by Oscar Freyre Sun, January 31, 2010 20:26:59
Utställning på Galleri Ciresia feb-2010
Jag och fyra konstnärer ställer ut under februari 2010 på vår galleri i ateljé Ciresia Mariatorget. Alla mycket välkomna förståss!!
Exposition on my studio with me and four other artist! Please welcome!
Oscar


I ateljén

AteljéPosted by Oscar Freyre Thu, July 16, 2009 21:58:48

Så här ser det ut i ateljén på Mariatorget. Det här är nedre ateljén som jag delar med sju andra trevliga konstnärer. En av dem ser ni på bilden, Peter Nordmark som jag delat ateljé med tidigare (Hos Ulrika Thoréns ateljé på bondegatan och i Studio 12 på kungsholmsg)och vi har också haft några utställningar ihop! Peter är han längs till höger på bild. OF

Ny ateljé

AteljéPosted by Oscar Freyre Tue, June 09, 2009 18:24:10

Jag har skaffat ny ateljé från och med 1:a juni-09. Ateljén med tillhörande galleri och glassbar ligger vägg i vägg med Café Rival i Mariatorget. Ateljé Ciresia heter den och är en stor konstnärsplats i två våningar som jag delar med ett tjugotal andra konstnärer och musiker! Jag kommer först och främst att inrikta mig på beställningar. Det ska också bli spännande att få lära känna nya ansikten i branshen. Kom gärna och hälsa på, slå mig en signal eller mejla. Jag ska så småningom lägga ut lite bilder därifrån på denna blog.

OF

www.oscarfreyre.se