Art news

Art news

Om Art News

Hej och välkommen till min blogg Art news som kommer att hålla dig uppdaterad med nyheter om kommande konstutställningar, författarprojekt och andra idéer som har med mitt skapande att göra. Staden Stockholm har också en central roll i mina blogginlägg. Stadsutvecklingen i denna stad är därför ett kärt ämne för mig och som jag hoppas kunna få dela med mig till er. Varmt välkomna, Oscar Freyre

Ny ateljé

AteljéPosted by Oscar Freyre Tue, June 09, 2009 18:24:10

Jag har skaffat ny ateljé från och med 1:a juni-09. Ateljén med tillhörande galleri och glassbar ligger vägg i vägg med Café Rival i Mariatorget. Ateljé Ciresia heter den och är en stor konstnärsplats i två våningar som jag delar med ett tjugotal andra konstnärer och musiker! Jag kommer först och främst att inrikta mig på beställningar. Det ska också bli spännande att få lära känna nya ansikten i branshen. Kom gärna och hälsa på, slå mig en signal eller mejla. Jag ska så småningom lägga ut lite bilder därifrån på denna blog.

OF

www.oscarfreyre.se


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.