Art news

Art news

Om Art News

Hej och välkommen till min blogg Art news som kommer att hålla dig uppdaterad med nyheter om kommande konstutställningar, författarprojekt och andra idéer som har med mitt skapande att göra. Staden Stockholm har också en central roll i mina blogginlägg. Stadsutvecklingen i denna stad är därför ett kärt ämne för mig och som jag hoppas kunna få dela med mig till er. Varmt välkomna, Oscar Freyre

Ny ateljé

AteljéPosted by Oscar Freyre Sun, March 20, 2011 11:00:22
Ateljé Ciresia i Mariatorget bommade igen för gott i december 2010. Med buller och bång avslutades all konstnärlig verksamhet där för att ge plats åt Smothie-bar!? Via konstnärsvänner från Ciresia fick jag dock tag på en ny och fräsch ateljé belägen i Kärrtorp (Södra Stockholm), Holmögaddsvägen, och dit flyttar jag in i mitten av mars 2011.
Ateljén är nyrenoverad och har en mycket praktisk lösning av användningsytorna därför kommer jag att ha Sapospelen där för uthyrning. Fräsch toalett och kök med intilliggande matbord variant större gör lokalen mycket trivsamt och ger stark intryck av en trevlig mötesplats. Ni är därför mycket välkomna för en ateljébesök med fik och tilltugg! Var god tag kontakt med mig via mobil eller e-post så att ni får adress och vägbeskrivning dit.
Välkommen
OFFill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Johanna Tue, April 12, 2011 20:59:58

Mysigt! När blir man inbjuden på en fika?